DE WEG NAAR EEN
MOOIE TOEKOMST

 

Jouw zoon of dochter kan bij KOERS° terecht met allerlei vragen over werken, leren en ontwikkelen. We helpen hen op een laagdrempelige manier vooruit. Dus heeft jouw kind een vraag? Dan kunnen zij bij ons terecht voor gratis hulp of advies. Samen vinden we ook hun KOERS°.

PRAKTISCH & KOSTELOOS

Jouw zoon of dochter kan bij ons terecht met alle vragen rond werk, onderwijs en ontwikkeling. Per hulpvraag zetten we een apart traject op. We vinden het belangrijk om hen te ondersteunen op een manier die zij aangeven zelf fijn te vinden. Soms is dat online, maar het kan ook op locatie. Tijdens de ondersteuning maken we samen een actieplan om ervoor te zorgen dat jouw kind de juiste stappen vooruit weet te zetten.

ONDERSTEUNING

We kunnen voor jouw zoon of dochter altijd een praktische én passende oplossing vinden. Hoe we dit garanderen? Simpel. Bij KOERS° werken namelijk meerdere organisaties onder één label samen. Zo kan ieder vanuit eigen expertise elkaar versterken door het delen van expertise, capaciteit, instrumenten en middelen. 

PERSOONLIJKE AANDACHT

 

Wanneer jouw zoon of dochter contact opneemt, dan gaat één van onze coaches helpen. Het maken van een afspraak is heel eenvoudig. Je doet dit via Whatsapp, het contactformulier of door ons te bellen. En zoals je ziet, hoeft dit niet heel ingewikkeld te zijn.

"Door KOERS heb ik een leuke baan gevonden waarin ik eindelijk mijn skills kan inzetten. Plus ik ben in het weekend vrij, ook niet verkeerd."

– Kelly (21):

 

VEELGESTELDE VRAGEN


Nog geen concreet beeld van wat we doen? Vind het antwoord in de FAQ:
1Wat is KOERS°?
KOERS° is dé plek voor jongeren in de Regio Eindhoven. KOERS° is ‘powered by’ het Huis naar Werk en het RMC. Samen met onze partners zetten we ons in om jongeren op laagdrempelige manier ondersteuning te bieden bij alle vragen rond werk, onderwijs en ontwikkeling.
2Voor wie is KOERS°?
Voor alle jongeren tussen de 16 – 27 jaar in de Regio Eindhoven.
3Waarom KOERS°?
We zien veel jongeren verdwalen in de wereld van instanties. KOERS° biedt duidelijkheid door samen te werken met meerdere organisaties onder één centraal label.
4Moet ik betalen voor hulp van KOERS°?
Nee, al onze hulp is kosteloos.
5Hoe neem ik contact op met KOERS°?
Contact opnemen is eenvoudig. Jij bepaalt hoe je dit doet:
a. Stuur ons een appje: 06 41 71 01 41
b. Bel ons op 040 760 2424
c. Stuur ons een mail door het contactformulier in te vullen.
6Hoe snel krijg ik reactie?
Bij KOERS° kom je niet op een lange wachtlijst te staan. We proberen altijd binnen 48 uur te reageren, afhankelijk van de hoeveelheid vragen die binnenkomt.
7Hoe gaat KOERS° om met mijn gegevens?
KOERS° werkt zoals de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) ons voorschrijven. We gaan dus zorgvuldig, veilig en vertrouwelijk om met de gegevens die wij ontvangen via het contactformulier of andere wegen.
 

STEL ONS EEN VRAAG


Wil je weten of we iets voor jouw kind kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en wij nemen met jou contact op.
 

 

  Mijn vraag gaat over:

  Voor- en achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Ik ga akkoord met het Privacy Statement

   

  KOERS°

  Powered by Huis Naar Werk